Diş Eti Çekilmesine Bitkisel Kür

Yediğimiz besinlerden, diş fırçalama alışkanlığımızdan vb. sebeplerden günümüzde hemen hemen hepimizin ya diş eti kanaması ya da diş eti çekilmesi sorunu bulunmaktadır. Fakat bu sorunlar bitkisel tedavi yolları ile ortadan kaldırılabilmekte.

Diş eti çekilmesi tedavi edilmez ise bir süre sonra kişide diş kaybına yol açacağını unutmamak gerekir.

Diş eti kanaması, yangı ve ağız kokusu diş eti çekilmesinin ilk belirtileri olmaktadır. Bu belirtilerin sonunda ortaya çıkan diş eti çekilmesi eğer enfeksiyon kaynaklı ise bu sorunun geri dönüşü artık yok demektir. Yapılan araştırmalara göre, diş eti çekilmesi diş kaybına sebep olan en önemli risk faktörüdür. Diş eti çekilmesini bitkisel yollarla tedavi etmek istiyorsanız aşağıda ki kürü uygulamanız tavsiye ederiz.

Diş eti çekilmesine bitkisel çözüm

İki kaşık papatyayı bir su bardağı su ile beş dakika boyunca kaynatın.
Ardından ılımaya bırakın ve su ılıdıkdan sonra bu hazırladığınız karışım ile dişlerinizi fırçalayın.
Bu tedavi yöntemi sorun ortadan kalkana kadar uygulamalıdır.
Aynı zamanda bu kürle gargara da yapabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT : Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi, sadece bilgilendirmek amacı ile hazırlanmıştır. Bir sağlık profesyonelinin vereceği tavsiyelerin yerine kullanılamaz. Sizin gerçek fiziksel durumunuzu yansıtmıyor olabilir. Doktorunuza danışmadan bu sayfalardan edineceğiniz bilgileri herhangi bir rahatsızlığın teşhis veya tedavisinde kullanmayınız. Soru ve sorunlarınız için doktorunuza danışınız.