Emziren Annelerde Göğüs Ucu Yarasına Kesin Çözüm!

emziren annelerde göğüs ucu yarası, emziren annelerde göğüs ucu yarasına bitkisel çözüm, emziren annelerde göğüs ucu yarası nasıl geçer, göğüs ucu yarası tedavisi,


Emzirme döneminde birçok annenin sıkıntısıdır göğüs ucunda oluşan yaralar ve çatlaklar. Bebeği emzirirken o kadar acı verir ki o emzirme süreci kabusa döner. Kullanılan birçok merhem, krem fayda sağlamayabilir. Gün içinde istediğiniz sıklıkta kullanabileceğiniz bir tarifi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Göğüs Ucu Yarası İçin Tarif - 1

Malzemeler

* Ayvanın çekirdekleri,

* Yarım fincan gül suyu,

Hazırlanışı

5-6 adet ayva çekirdeğini yarım fincan gül suyunun içine atın ve bir gece gül suyunun içinde bekletin.
Ertesi gün jöle kıvamına gelecektir ve istediğiniz kadar göğüs uçlarına sürün. Azaldıkça tekrar üzerine gül suyu ve 1-2 ayva çekirdeği ekleyip maya yapabilirsiniz.

Göğüs Ucu Yarası İçin Tarif - 2

Doğum yapmanıza birkaç hafta kala kuru, yemeklik soğanı kabuklarıyla birlikte ortadan ikiye bölün. Eski bir sutyen giyin ve bu soğanları her bir göğüs ucunuza denk gelecek biçimde sutyenin içine yerleştirin. Sabahtan akşama kadar soğanlar orada dursun. Daha sonra yıkayabilirsiniz veya temiz sabunlu bir bezle silebilirsiniz. Bunu bir kaç kez tekrarlayın. Rahat bir emzirme dönemi geçirin.

Göğüs Ucu Yarası İçin Tarif - 3

Göğsünüzden gelen en son sütü meme ucunuza ve çevresine sürün. Bu kadar basit :)


0 yorum:

Yorum Gönder

DİKKAT : Bu sitede yayınlanan her türlü bilgi, sadece bilgilendirmek amacı ile hazırlanmıştır. Bir sağlık profesyonelinin vereceği tavsiyelerin yerine kullanılamaz. Sizin gerçek fiziksel durumunuzu yansıtmıyor olabilir. Doktorunuza danışmadan bu sayfalardan edineceğiniz bilgileri herhangi bir rahatsızlığın teşhis veya tedavisinde kullanmayınız. Soru ve sorunlarınız için doktorunuza danışınız.